OM MIG...

I 40 års alderen fik jeg et "WAKE UP CALL"...

OM MIG

En kort præsentation...

Jeg hedder Jørgen, er uddannet landmand og har arbejdet indenfor anlægsgartner branchen, så jeg har en yderst god grounding med begge fødder solidt plantet i den alsiske muld.

I 40 års alderen fik jeg et ’wake up call’, som bevirkede at jeg nogle år senere solgte mit landbrug. Jeg kunne ikke længere se mig som landmand, bevæge mig længere og længere væk fra det naturlige.

Hvad skete der?

Jeg har altid været meget søgende og stillet eksistentielle spørgsmål – hvad er meningen med livet – er alt tilfældigt – hvem er jeg? Hændelser syntes tilfældige, og jeg oplevede livet som et usamlet puslespil med en million brikker. Indtil den dag jeg mødte min skæbne og sagde ja – ja til at uddanne mig til healer. Jeg fik lært at heale og jeg fik lært at meditere. Jeg fik mange nye erkendelser, bl.a. at jeg kunne ændre mine negative tanker og følelser – (selvom jeg altid havde påstået det modsatte). Min transformation bevirkede at puslespillet blev samlet, det føltes fantastisk, jeg fik en ubeskrivelig indre ro – jeg blev afklaret – jeg blev genfødt – jeg kom hjem.

"Min transformation bevirkede at puslespillet blev samlet.
Jeg blev afklaret – jeg blev genfødt – jeg kom hjem"

OM MIG

Hvorfor vælge mig???

Vi har alle forskellige evner, egenskaber og væremåder. Min holdning er at der skal være et ’match’ imellem behandler og klient. Læs derfor nedenstående, og mærk efter om det er MIG som skal hjælpe DIG.

  • Jeg har de rigtige redskaber til at hjælpe dig som er angst, har stress eller er i en krisesituation. 

  • Jeg ønsker at hjælpe dig, så du kommer til at hvile i dig selv, med en indre ro og afklarethed.

  • Min holdning er, at alle fortjener et godt og lykkeligt liv – også dig.

  • Jeg bruger naturlige teknikker, som har været anvendt i århundreder til helbredelse.

  • Jeg er lyttende, nærværende og har en god indfølingsevne.

  • Jeg er et kærligt menneske som ser det gode i alle mennesker – også i dig.

  • Mit ønsker er, at du kommer til elske og acceptere dig selv, som den du er.

  • Mit ønske er at du erkender du er en unik person – du er en sjæl bestående af ren kærlighed, af ren bevidsthed.

Healing- udgået
Healing- udgået
Healing- udgået
FJERNHEALING

- din NATURLIGE behandler og coach...