COACHING

Genskab BALANCE i dit sind og realiser dine drømme...

Healing- udgået

Kan du sige JA til nogle af
disse spørgsmål???

  • Vil du gerne have mere viden om hvordan dine tanker og følelser kan tiltrække alt det, du drømmer om?

  • Har du dårlige vaner – og ønsker du at ændre dem til gode vaner, som gavner dig og dine omgivelser?

  • Har du mange udfordringer – og synes du alle andre er skyld i disse?

  • Vil du gerne udvikle dig på det personlige- og spirituelle plan?

  • Ønsker du vejledning, støtte og redskaber til at opnå dine drømme og til at håndtere dine udfordringer?

  • Jeg vil coache dig, støtte dig og give dig lette øvelser, som hjælper dig videre på din vej.

Opnå DINE mål...

"Mit ønske
er at åbne
dine øjne - så du kan leve det liv du virkelig drømmer om"

Når jeg coacher dig, tager jeg udgangspunkt i, hvordan du har det lige nu, og hvilke udfordringer du står overfor. Mit ønske er, at ‘åbne dine øjne’, så du ser dine udfordringer fra forskellige synsvinkler. Det gør, at du bliver i stand til at se muligheder og kan skabe de forandringer, der skal til, for at du kan opnå dine mål, og dermed leve det liv, du virkelig drømmer om – og fortjener.

Healing- udgået

Dine tanker og følelser bestemmer hvert øjeblik i dit liv!

"Loven om tiltrækning - Det du tænker bliver du"

En af forfatterne til  “The Secret”, siger: Dine tanker og følelser bestemmer hvert øjeblik i dit liv, og hver eneste ting du oplever i dit liv. Dit liv er et spejl af dine tidligere tanker, så ved at se på dit liv lige nu, er det nemt at se hvilke tanker der har været de mest dominerende. Du skal forestille dig, at dine tanker og følelser har en frekvens. Du er en sendemast som sender denne frekvens ud i æteren. Universet modtager signalet på den frekvens du sender ud, så: Når du er glad og positiv vil du modtage glæde og positivitet fra dine omgivelser – når du tænker og fokuserer på rigdom og overflod, vil du leve i rigdom på alle planer – når du fokuserer på kærlighed og elsker dig selv, vil du tiltrække endnu mere kærlighed – når du tænker og fokuserer på sundhed, vil du blive sund og rask!

FORLØBET hos mig:
Coachingsamtalen varer ca. 50 min. Herefter giver jeg dig healing i 30 min., som vil hæve din frekvens og dit energineveau. Aflutningsvis udveksler vi vore oplevelser.

Sessionen varer i alt ca.90 min.

For at skabe vedvarende forandringer, og for at lære dig teknikkerne og redskaberne godt at kende, anbefaler jeg at du tager et 5 – sessioners forløb. Er du interesseret i det, aftaler vi nærmere herom efter 1. session.

FJERNHEALING

- din NATURLIGE behandler og coach...